Gizlilik Politikası

Oduncu.com/blog adresinden erişilebilen Oduncu.com Blog’da ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi Oduncu.com Blog tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Başka sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve Oduncu.com Blogunda paylaştıkları ve / veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir.

İzinler

Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız bilgiler

Sağlamanız istenen kişisel bilgiler ve bu bilgileri sağlamanızın istenmesinin nedenleri, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklanacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, iletinin içeriği ve / veya bize gönderebileceğiniz ekler ve sağlamayı seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi ek bilgiler alabiliriz.

Bir Hesap açtığınızda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.
Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanıyoruz:

  • Web sitemizi geliştirmek,
  • Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlamak ve analiz etmek,
  • Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirmek,
  • Webste, pazarlama ve promosyon amaçlı güncellemeler ve diğer bilgileri sağlamak için sizinle doğrudan veya müşteri hizmetleri de dahil ortaklarımızdan biri aracılığıyla iletişim kurmak,
  • Size e-posta göndermek,
  • Sahteciliği bulma ve önlemek.

Log dosyaları

Oduncu.com Blog günlük dosyalarını kullanma konusunda standart bir prosedür izler. Bu dosyalar ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde günlüğe kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu ve barındırma hizmetlerinin analizlerinin bir parçasını yapar. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (İSS), tarih ve saat damgası, yönlendirme / çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bunlar kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi ile bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgi toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretçileri

Diğer tüm web siteleri gibi, Oduncu.com Blog ‘çerezler’ kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihlerini ve ziyaretçilerin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfaları içeren bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve / veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Çerezler hakkında daha genel bilgi için lütfen “Çerez Nedir” bölümünü okuyun.

Google DoubleClick DART Çerezi

Google, sitemizdeki üçüncü taraf satıcılardan biridir. Ayrıca, web sitemizi ziyaret edenlere ve internetteki diğer siteleri ziyaret ederek reklam sunmak için DART çerezleri olarak bilinen çerezleri kullanır. Ancak ziyaretçiler, aşağıdaki URL’deki Google reklam ve içerik ağı Gizlilik Politikası’nı ziyaret ederek DART çerezlerinin kullanımını reddetmeyi tercih edebilirler – https://policies.google.com/technologies/ads

Reklam Ortaklarımız

Sitemizdeki bazı reklamverenler çerezleri ve web işaretlerini kullanabilir. Reklam ortaklarımız aşağıda listelenmiştir. Reklamcılık ortaklarımızın her birinin kullanıcı verilerine ilişkin politikaları için kendi Gizlilik Politikası vardır. Daha kolay erişim için aşağıdaki Gizlilik Politikalarına köprü oluşturduk.

Google
https://policies.google.com/technologies/ads

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları

Oduncu.com Blog’un reklam ortaklarının her biri için Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen Oduncu.com Blogunda görünen ilgili reklamlarında ve bağlantılarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri kullanır. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve / veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

Oduncu.com Blog’un üçüncü taraf reklamverenler tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya kontrolü üzerinde olmadığını unutmayın.

Üçüncü Şahıs Gizlilik Politikaları

Oduncu.com Blog’un Gizlilik Politikası diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı öneririz. Bazı seçeneklerin nasıl devre dışı bırakılacağıyla ilgili uygulamalarını ve talimatlarını içerebilir. Bu Gizlilik Politikalarının ve bağlantılarının tam bir listesini burada bulabilirsiniz: Gizlilik Politikası Bağlantıları.
Tek tek tarayıcı seçeneklerinizden çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için, tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir. Çerez Nedir?

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgileri Satma)

CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniya tüketicileri:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kategorileri ve belirli kişisel veri parçalarını açıklamasını isteyin.

Bir işletmenin, bir işletmenin topladığı tüketici hakkındaki tüm kişisel verileri silmesini isteyin.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin tüketicinin kişisel verilerini satmasını istemeyin.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları

Tüm veri koruma haklarınızın tamamen farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdakilere yetkilidir:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını isteme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız bilgileri düzeltmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri doldurmamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeye itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı isteme hakkına sahipsiniz.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgileri

Önceliğimizin bir başka kısmı da interneti kullanırken çocukların korunmasıdır. Ebeveynleri ve velileri çevrimiçi etkinliklerini gözlemlemeye, katılmaya ve / veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

Oduncu.com Blog, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, hemen bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Bu tür bilgileri derhal kayıtlarımızdan çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.